Instagram Gönderilerini Silme ve Arşivleme

Instagram Gönderilerini Silme ve Arşivleme

Arşivleme ve silme arasındaki farkın kısa bir özeti:

Arşivleme:

  • Gönderinizi profilinizden gizler, böylece kimse göremez (siz bile)
  • Arşivinizde ne kadar süre kalabileceğine dair herhangi bir zaman sınırı olmaksızın, gönderinizi istediğiniz zaman profilinize geri koyma seçeneği sunar.
  • Gönderideki tüm beğenilerinizi ve yorumlarınızı saklar

Siliniyor:

  • Gönderinizi, aldığı tüm beğeniler ve gönderiler dahil olmak üzere profilinizden kaldırır
  • 30 gün sonra geri alınamaz

Instagram Son Silinen Klasör

Bir Instagram gönderisini sildiğinizde, sonsuza kadar kaybolmadan önce 30 gün boyunca Son Silinenler klasörünüze gider. O zamana kadar gönderiye sizden başka kimse erişemeyecek. Bu süre zarfında silinen Instagram fotoğraflarınızı görüntülemek veya geri yüklemek istediğinize karar verirseniz, Ayarlar > Hesap > Son Silinenler bölümüne gidin .

Bir gönderiyi geri yüklemek veya kalıcı olarak silmek istiyorsanız, metin veya e-posta yoluyla kimlik doğrulaması sağlamanız gerekir. Bu özellik, fotoğraflarınızın bilgisayar korsanları tarafından silinmesini önlemek için uygulandı.

Bu Yazıyı Arkadaşlarınla Paylaş